Våra golvbehandlingar

Slipa golven eller träbehandla - Vi ger dina golv ett lyft  

Träbehandling med kvalitetsprodukter

Det finns en hel del olika behandlingar för dina trägolv. Vi anpassar samtliga behandlingar utefter ditt golvs förutsättningar och de önskemål du har. Vi arbetar med kvalitetsprodukter från branschens främsta leverantörer inom golvbehandling och har valt att satsa på de behandlingar som levererar ett hållbart resultat. Är du osäker på vilken typ av behandling som är optimal för just dina golv kan vi tillsammans rådgöra vilken lösning som är bäst lämpad. Vi är måna om att du som kund får dina golvdrömmar uppfyllda. Nedan presenterar vi våra två främsta golvbehandlingar med tillhörande produkt.

 

golvBehandling med Pallmann

Den absolut vanligaste behandlingen som vi utför är med en produkt ifrån Pallman - ett  av de ledande varumärkena inom golvbehandling. Vi använder oss av hårdvaxoljan Magic Oil 2k Ergo från Pallman vilken är en underhållsfri 2-komponentsolja som dessutom är fri från lösningsmedel. Hårdvaxoljan går att få neutral eller pigmenterad utefter dina önskemål.

 

Inför behandling med Pallmans Magic Oil krävs att du tvättar eller våttorkar golven med Magic Oil Care. Kontakta oss om du har frågor så guidar vi dig därifrån! Vid pigmenterad hårdvaxolja är golvet fullhärdat och kan beträdas efter enbart 24 timmar. Vid val av neutral olja halveras tiden och är fullhärdat efter endast 12 timmar. Behandlingen är mycket omtyckt och ger golven nytt liv!

 

Lackning med Floorcoat

Vi erbjuder även lackning med vår hybridlack från Floorcoat. Floorcoat levererar förstklassiga produkter som ger mycket fina resultat. Lackningen gör att golvet ser helt obehandlat ut vilket har varit väldigt omtyckt av våra kunder. 

 

Följ oss på Instagram för att ta del av tidigare projekt och se bilder på de olika behandlingarna! Vi uppdaterar veckovis och utlovar en hel del golvinspiration! Sandersgolvslipningab

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar - kontakta oss gärna eller inkom med en offertförfrågan

Kontakta oss

Ring oss idag: 042-282888